Általános javítási feltételek

A szerviz a meghibásodott készülék javítására ajánlatot ad, mely 15 napig érvényes. A javítás megkezdésének feltétele a megrendelő részéről az ajánlat írásbeli elfogadása.
Helyszíni javítás esetén a megrendelő köteles a javítás időtartamára megfelelő helyet biztosítani. A szerviz a javítás megkezdését előleg fizetéséhez vagy a díj és az anyagköltség előre történő megfizetéséhez kötheti.

Minden felhasznált alkatrész vagy részegység új vagy azzal azonos használati értékű. Eltérő megállapodás hiányában a lecserélt alkatrészek a szerviz tulajdonába kerülnek.

A szerviz az általa felhasznált és beépített alkatrészek gyártási vagy anyaghibáira az alkatrész beépítésétől számított 60 napos jótállást vállal.

A jótállás nem terjed ki a javító, karbantartó szolgáltatásra, a megrendelő által jogosulatlanul elvégzett karbantartási munkákból eredő hibákra, a megrendelő által biztosított szoftverre, ill. alkatrészekre, vagy helytelen használatra.

A nyomtatók vonatkozásában az utántöltött/gyártott (nem eredeti) kellékek (tintapatron, toner) használatából eredő károkért a megrendelő tartozik kizárólagos felelősséggel.

Szervizünk egy munkára csak egy kiszállást számol, abban az esetben is, ha többször kell megjelenni a helyszínen. (Pl. nincs alkatrész raktáron)

A megrendelő a felmerült költségeket, a kiszállási díjat, a bevizsgálási díjat abban az esetben is köteles megfizetni, ha a hiba nem javítható, a kiajánlott alkatrész árát nem fogadja el vagy úgy dönt, hogy a szolgáltatás elvégzésére nem tart igényt.

A szerviz munkalap alapján a javítás összegéről számlát állít ki. A fizetés módja készpénz, kivéve, ha a felek ettől eltérően állapodnak meg."Nyomtató gyorsszerviz!
Miért várna 1 hetet, amíg elkészül nyomtatója?"
Helyszíni nyomtatószerviz Tonerfutar.com - Toner és Tintapatron Webáruház HP nyomtató javítás, HP nyomtatószerviz Xerox nyomtató javítás, Xerox nyomtatószerviz Samsung nyomtató javítás, samsung nyomtatószerviz Epson nyomtató javítás, Epson nyomtatószerviz Lexmark nyomtató javítás, Lexmark nyomtatószerviz Brother nyomtató javítás, Brother nyomtatószerviz Canon nyomtató javítás, Canon nyomtatószerviz HP nyomtatószervíz OKI nyomtató javítás, OKI nyomtatószerviz